ATENCIÓ AL CLIENT
93 891 09 00

PARERA ASSESSORS

QUI SOM

Som una empresa de serveis especialitzada en l'assessorament, la gestió i la supervisió dels diferents aspectes de l'activitat professional i empresarial de les micro, petites i mitjanes empreses i de les diverses obligacions dels particulars amb les administracions.

Actualment constituïm un despatx multidisciplinar encaminat a oferir un servei integral als seus clients. Això es fa possible mitjançant la coordinació i col·laboració de les diferents àrees que el composen.

Amb aquesta línia de treball establim una relació personalitzada i propera amb el client per poder assolir un servei que respongui a les seves necessitats.

Som l'assessoria més antiga de la vila i un referent a la comarca de l'Alt Penedès. Amb més de 50 anys d'experiència, la formem una vintena de professionals àmpliament qualificats.

El nostre objectiu és la professionalitat i la transparència.

A causa de la dinàmica de la normativa legal, que obliga a donar respostes ràpides i acurades, la formació i actualització constant del nostre equip humà és una filosofia que presideix el nostre despatx professional.

En el mateix sentit comptem amb les eines informàtiques més avançades per a prioritzar l'eficàcia, la comunicació i la seguretat.

PARERA ASSESSORS

PARERA ASSESSORS, MÉS DE 50 ANYS D'EXPERIÈNCIA EN EL MERCAT

Jacint Verdaguer 1 / 08770 Sant Sadurní d'Anoia / T 93 891 09 00 / F 93 891 18 49 / administracio@parerassessors.com Design Global Image

Protecció de dades de Corredoria Parera Protecció de dades de Rafael Parera